SON MIEUX

foto©Philine van den Hul

De zevenkoppige band Son Mieux uit Den Haag maakt de muziek die we nodig hebben in deze tijd: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Rijke arrangementen met persoonlijke verhalen en moderne producties én een vleugje jaren zeventig.

Het tweede album ‘The Mustard Seed’ is eind 2021 verschenen en oogstte veel lof. Het won een Edison voor Beste Rock Album en verzamelende ondertussen al meer dan 16 miljoen streams op Spotify. Maar waar de band echt schittert is op het podium. Met energieke, goed gearrangeerde shows waar soms emoties hoog oplopen maar waar dansen centraal staat.

Geen wonder dat de band afgelopen zomer ruim 50 shows heeft gespeeld, waaronder Lowlands & Sziget mainstage, en meer dan 20.000 tickets heeft verkocht voor hun Nederlandse tour. Met Europese headline-tours en festivals door heel Europa in het verschiet, betreedt Son Mieux inmiddels de allergrootste podia.

Son Mieux is Camiel Meiresonne, Maud Akkermans, Quinten Meiresonne, Olivier Lucas, Justin Schellekens, Timo Prins & Niels de Maa. 

Tonight
Een nummer dat jaren nodig had om zijn vorm te vinden, maar uiteindelijk in vijf minuten werd opgenomen. We wilde dat "Tonight” zo eerlijk mogelijk was, dus besloten we de song volledig live op te nemen. Op 5 september kwamen we samen in één ruimte om één take te creëren, die alles vastlegde. Dit is die opname, zo eerlijk als we die konden maken. 

Kaarten voor het festival

Web & Socials 
Website:          https://sonmieux.com
Facebook:       https://www.facebook.com/sonmieux
Instagram:       https://www.instagram.com/son.mieux
YouTube:        https://www.youtube.com/sonmieux