Arp Frique - ca. 21:00 uur

"The Colourful World of Arp Frique” is het exotische en super funky debuutalbum van Niels Nieuborg. Na zijn verrassende, zeer goed ontvangen debuut op Rush Hour, blijft Arp Frique samenwerken met Orlando Julius, Ed Motta, Americo Brito, Ronald Snijders en meer!

Pulserende live-disco-vibes in NYC-stijl, verweven met zowel Caraïbische als Kaapverdische geluiden, zijn thema's door het hele verhaal met altijd gegarandeerde dansbaarheid en een gezonde dosis improvisatie op de meeste nummers. 

Arp Frique onderscheidt zich in twee dingen die Nieuborg duidelijk apprecieert in muziek: ten eerste het geluid van de Arp-synthesizer en ten tweede, door te verwijzen naar Chic's 'Le Freak', toont hij ook liefde aan het genre van disco. Wees er op voorbereid dat je niet naar bewerkingen van seventies-jams luistert.

Arp Frique's muziek klinkt soms vintage en authentiek, maar alle deuntjes zijn origineel en gemaakt met live-instrumenten. Let wel, alle composities zijn het product van de 'onverzadigbare creatieve drang' van slechts één man.

Dompel jezelf onder in Arp Frique……! 

Website:http://arpfrique.com
YouTube:        https://www.youtube.com/watch?v=p0T31pA02Z8

Arp Frique