Foodtrucks met divers aanbod

Op het terrein van Muziek op Rhoon zijn diverse Foodtrucks aanwezig met een gevarieerd aanbod aan eten en drinken - zodoende hoeft u niets te missen van de muzikale optredens en kunt u in de festivalzone blijven.

August koffie
Met onze Parijse Stadsbus, twee Duitse Brandweerwagens en/of 't kleine Rode Rakkertje verzorgen wij de beste koffie's en warme dranken op iedere denkbare locatie. Vanuit een passie voor festivals en goeie eerlijke koffie rijden wij het liefst het hele land door (en daarbuiten) 

BBQ Smokers on wheels
Of je nu een bruiloft hebt, een personeelsfeest of een bedrijfsbbq: de Smoker on Wheels heeft voor ieder feest een leuke invulling. Zelfs binnen kunnen wij een heerlijke BBQ voorbereiden dus totaal weersonafhankelijk.  

Creppies
We hebben de afgelopen jaren o.a. deelgenomen aan de Franse Dagen, Expedition  Festival, Meadow dance event, Vrije volkfestival, Sail in, Heaven outdoor en Lichtjesavond Delft. Naast deze prachtige evenementen hebben we ook heerlijke crepes geserveerd op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere partijen. 

Pitstop
Voor een heerlijk portie frites, hamburger of andere snack kun je gerust stoppen bij deze foodtruck 

SolFood
Wie kent onze dorpsgenoot niet van de heerlijke broodjes carpaccio en tonijn. Van een intiem feestje in huiselijke kring tot een groot bedrijfsfeest. SolFood levert full service catering. Buiten culinair vuurwerk  kunnen wij alle non-food voor u verzorgen. Van glaswerk tot een  compleet ingerichte flextent. Ook kunnen wij voor gastvrouwen en-heren zorgen zodat u alle aandacht aan uw gasten kunt schenken. 

Vega to Go
Eet smakelijk en bewust . Zo kan het ook én het is beter voor je  gezondheid, het milieu en de dieren. Je komt niets tekort als je onze heerlijke vegetarische wraps, burrito's en hotdogs eet. Integendeel.
Ontdek het zelf in onze foodtruck.

Foodtrucks foto album